Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νέα μέτρα σε βάρος της Ρωσίας από Ομπάμα – Ολάντ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Γάλλος ομόλογός του συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους ότι η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει περαιτέρω κόστος στη Ρωσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους ότι η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει περαιτέρω κόστος στη Ρωσία, εάν η Μόσχα δεν λάβει αμέσως μέτρα για τη μείωση των εντάσεων στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους συμφώνησαν ότι η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει τις «αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες» με τις οποίες επιτρέπει και διευκολύνει τη διέλευση όπλων και μαχητών κατά μήκος των συνόρων.

Επίσης πως θα πρέπει να σταματήσει τη δική της συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα και τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστών, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νόμπελ Φυσικής 2026: Στον Φράνσις Χόλσεν για την ανακάλυψη νετρίνων υψηλής ενέργειας

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμπελ Ιατρικής 2026: Στους Ντάισεροθ, Χέγκεμαν και Νάγκελ

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Πρόωρες εκλογές στις 29 Νοεμβρίου προκήρυξε ο Πέδρο Σάντσεθ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment