PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα κόντρα Δ.Ρέππα-Γ.Ραγκούση


Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, έριξε τα βέλη του κατά του νυν υπουργού Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, όσον αφορά στο ενιαίο μισθολόγιο.

Η κόντρα καλά κρατεί. Αυτή τη φορά, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, έριξε τα βέλη του κατά του νυν υπουργού Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, όσον αφορά στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Παρά τη συζήτηση επί πολλούς μήνες στη δημόσια ζωή της χώρας για το νέο μισθολόγιο, ξεκινήσαμε χωρίς να υπάρχει κάποιο προσχέδιο νόμου» ανέφερε ο κ. Ρέππας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του κ. Ραγκούση έγινε γνωστό ότι είχε αποστείλει ηλεκτρονικά στον κ. Ρέππα τις μελέτες που είχαν γίνει και συγκεκριμένα 10 προσχέδια.

Σε ανακοίνωσή του πάντως, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το αναφερόμενο υλικό αποτελείται από κείμενα εργασίας και μελέτες. Από αυτές τις μελέτες αποσπάσματα παρουσιάζονται με διάφορους τίτλους κατά περίπτωση. Αρκεί η ανάγνωση των κειμένων για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε ότι δεν πρόκειται για προσχέδιο νόμου και αιτιολογική έκθεση με τη σχετική νομική δομή και περιεχόμενο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment