PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα κοινωνική προσφορά των Fentagin εν μέσω κορωνοϊού


Αυτή τη φορά οι οργανωμένοι οπαδοί Ατρόμητου και ΓΣΠ, Fentagin, βοήθησαν μια οικονομικά αδύναμη οικογένεια στο Λόφο Αξιωματικών.

Όπως τονίζουν και στην ανακοίνωση τους η βοήθεια προς ανήμπορους συμπολίτες θα συνεχιστεί με την συγκέντρωση ποσού από τα μέλη του συνδέσμου.

Μια εξαιρετική προσπάθεια που πραγματοποιείται από τους συμπολίτες μας σε μια δύσκολη συγκυρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Την Τετάρτη 8/4 πραγματοποιήθηκε η οικονομική ενίσχυση που είχαμε κανονίσει “στόμα με στόμα” με σκοπό τη διοργάνωση δράσεων στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Στόχος μας ήταν “οι πολλοί να βάλουν από λίγα” και έτσι ακριβώς έγινε, παρά την απαγόρευση μετακινήσεων και τις όποιες δυσκολίες συνοδεύουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Η λογική ο “λαός για τον λαό”, λειτούργησε για άλλη μια φορά και απέδειξε πως έχει αμεσα και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν πάνω από 100 άτομα, που συνέδραμαν είτε με το ελάχιστο ποσό που είχαμε συμφωνήσει (5 ευρώ), είτε με παραπάνω χρήματα που μάζεψαν από φίλους, συγγενείς ακόμα και συναδέλφους.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που ενώ οικονομικά δεν είχαν την ευχέρεια, πρόσφεραν σακούλες με τρόφιμα. Η ανταπόκριση που δείξανε όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο δεν μας αφήνει άλλο περιθώριο από το να συνεχίσουμε τις δράσεις, αλλά και να προχωρήσουμε με την υλοποίηση νέων ιδεών που έπεσαν στο τραπέζι. Το δε οικονομικό επίπεδο που αγγίξαμε (1.180 ευρώ) μας βγάζει εκτός πλάνων με ευχάριστο τρόπο.

Ήδη απο χθες, πληροφορηθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια οικογένεια στον Λόφο Αξιωματικών και έτσι αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε αμέσως στο σπίτι τους, προσφέροντας τρόφιμα και όχι μόνο.

Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε όποιον χρειάζεται βοήθεια να επικοινωνήσει ή όποιον γνωρίζει συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες να μας ενημερώσει και να μας φέρει σε επαφή.

Τέλος αξίζει να σταθούμε σε 2 σημαντικά σημεία.

Το πρώτο έχει να κάνει με την αλληλεγγύη στην οποία αναφερόμαστε συχνά, ωστόσο αποτελεί τον πρώτο και τον πιο σημαντικό γνώμονα για ότι κάνουμε.

Το δεύτερο είναι πιο “ενδοοικογενειακό” και έχει να κάνει με το Club. Τώρα μπορεί να καταλάβει ακόμα περισσότερος κόσμος την αξία και τη δύναμη του συνδέσμου. Όχι μόνο στο γηπεδικό κομμάτι αλλά κυρίως σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Φανταστείτε λοιπόν να συμμετείχαν ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου. Σκεφτείτε αυτές οι δράσεις να γινόντουσαν σε πιο σταθερό επίπεδο. Πόση δύναμη θα είχε το Club και πόσο πιο οργανωμένοι και δυνατοί θα ήμασταν εντός και εκτός αγωνιστικού πλαισίου.

Υγ. Κρίμα που πολλοί -είτε ατομικά είτε συλλογικά- συνεχίζουν να λειτουργούν με αδιαφορία. Δυστυχώς στο μέλλον δεν θα έχουν κανέναν πέραν του εαυτού τους…

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ, είτε οικονομικά, είτε υλικά ή έστω με προτάσεις. Το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ μετράει. Μείνετε συντονισμένοι..

Ενα ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους είναι το λιγότερο..

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment