PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 για τα πυρά με θύμα 39χρονο σε καφετέρια


Τα ίχνη των δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 39χρονος, που απλώς ήταν εκεί για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Μία αδέσποτη σφαίρα φαίνεται πως τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Αλβανό υδραυλικό, όταν κάποιους από τους επτά εμπλεκόμενους σε καβγά άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα 9 κάλυκες να καταλήξουν μέσα στο μαγαζί.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους τέσσερις εμπλεκόμενους στον καβγά και αναζητά άλλους τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι άτομα γνωστά στις Αρχές, καθώς φέρονται να αποτελούν μέλη μιας πολύ σκληρής συμμορίας Αλβανών με ποινικό παρελθόν, καθώς ελέγχουν οίκους ανοχής, αλλά και ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Φέρονται δε να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς να έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιδιώκει να συλληφθούν όλοι τους, καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο τζιπ. Ένα μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας, καθώς κι ένα ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς.

Εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιθέσεις.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment