PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι


Θανάσιμα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τη 46χρονη σύζυγό του ένας 53χρονος, στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Κουκάκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε την Αμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα νεκρή.

Τον 53χρονο αναζητήσουν οι αρχές και, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής.

Ο 53χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι προσέκρουσε σε βράχια. Είναι αδιευκρίνιστο αν το έκανε σκόπιμα ή αν έχασε τον έλεγχο του ΙΧ.

Διερχόμενος πολίτης ειδοποίησε το ασθενοφόρο και ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος αφού ταυτοποιήθηκε και συνδέθηκε με την γυναικοκτονία στο Κουκάκι.

«Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα»

Λίγο πριν από τη 01:00 όταν ο άνδρας επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του, πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν πως, ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ του 53χρονου και της 46χρονης, με τον άνδρα κατά τη λογομαχία που είχε με τη σύζυγό του, να παίρνει ένα αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Ο 53χρονος σεφ, έριξε στη συνέχεια ένα ριχτάρι στο σώμα της για να την σκεπάσει και κάλεσε τον γιο του που βρισκόταν έξω, λέγοντάς του «έλα στο σπίτι γιατί τσακώθηκα με την μάνα σου και την σκότωσα», όπως επίσης ενημέρωσε και έναν ακόμη συγγενή τους.

Ο γιος σε κατάσταση σοκ έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά. Εντόπισε την μητέρα του στο σαλόνι, νεκρή και μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την Αστυνομία.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment