PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα φωτογραφία στρατιώτη που σχηματίζει τον αλβανικό αετό


Νέα φωτογραφία που εικονίζει στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες μέρες μετά το θέμα που ανέκυψε με τους επτά νεοσύλλεκτους.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρει ότι ο στρατιώτης εντοπίστηκε και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι και σε αυτή την περίπτωση «θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου».

Την Κυριακή το ΓΕΣ είχε ανακοινώσει ότι διερευνά το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους που εμφανίζονταν σε άλλη φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Σε χθεσινές τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει δοθεί εντολή από τον ίδιο να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment