PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: 13 οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου


Στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, στη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες συνεργούς τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Αστυνομία αναζητά κάθε στοιχείο που θα οδηγήσει στον δολοφόνο του 29χρονου.

Η εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, γι΄αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και εντείνονται οι προσπάθειες λήψης γενετικού υλικού. Μάλιστα όσοι δεν έδωσαν οικειοθελώς, πλέον υποχρεώνται να δώσουν βάσει της εισαγγελικής παραγγελίας. Παράλληλα, «τρέχουν» έρευνες για συλλογή υλικού και αναμένεται η άρση του απορρήτου ώστε οι έρευνες να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου έχουν καταλήξει σε μια λίστα με 13 βασικούς υπόπτους. Στη λίστα περιλαμβάνονται εννιά Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τρεις Έλληνες (δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και ένα άτομο που διαφεύγει της σύλληψης) και ένας Αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς.

Οι δύο Έλληνες, 27 και 26 ετών, είναι γνώριμοι των αρχών και έχουν ποινικό παραλθόν. Ο 27χρονος έχει συλληφθεί τέσσερις φορές, ενώ ο 26χρονος μία φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 27χρονος έχει απασχολήσει πολύ πρόσφατα τις αρχές καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους άλλων ομάδων. Της ομάδας αυτής φέρεται να ηγείται μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή. Ο 27χρονος φαίνεται να έχει αποφυλακιστεί πριν από τουλάχιστον 6-7 μήνες.

Ο δεύτερος Έλληνας που είναι γνωστός στις αρχές φαίνεται να έχει συμμετοχή σε επεισόδια στο παρελθόν που σχετίζονται με την αθλητική βία.

Ο τρίτος Έλληνας δεν έχει συλληφθεί αλλά συμπεριλαμβάνεται το όνομά του στη δικογραφία, χωρίς τα υπόλοιπα στοιχεία, πέραν του ονόματός του. Εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα social media δηλώνοντας την παρουσία του αλλά και τη συμμετοχή του στη φονική συμπλοκή με άσχημες εκφράσεις για τους οπαδούς της ΑΕΚ και το θύμα της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί 105 άτομα και από αύριο ξεκινάει η απόλογία τους. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση (δεν έχει ωστόσο προσωποποιηθεί ακόμα καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος), και επτά πλημμελήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Leave a Comment