PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα φαινόμενα στοχοποίησης από τηλεοπτικές εκπομπές των μαγαζιών στο Περιστέρι


Δεν υπολογίζουν τίποτα και στοχοποιούν για μια ακόμα φορά τους επαγγελματίες στο Περιστέρι παριστάνοντας τους εισαγγελείς και τους αστυνομικούς.

Με ψεύτικα ρεπορτάζ και δήθεν καταγγελίες γνωστές απογευματινές εκπομπές υποτίθεται ότι κυνηγούν τους κακούς καταστηματάρχες που δεν υπολογίζουν στον κορωνοϊό και λειτουργούν παράνομα.

Ως γνωστόν το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις και στην περίπτωση των ρεπορτάζ που βγαίνουν μέρα παρά μέρα για το Περιστέρι και τους καταστηματάρχες του είναι σταθερά αρνητικά.

Το προφανές είναι ότι ο συγκεκριμένος γνωστός παρουσιαστής είτε έχει συμφέροντα στην πόλη μας είτε προσπαθεί να κάνει τηλεθέαση από τον πολυπληθή Δήμο μας.

Αυτό που προκαλεί περισσότερο είναι η ειρωνεία και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που δικάζει και καταγγέλλει ενώ κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τα συγχαρητήρια Υπουργού για το έργο του. Το να ανακαλύπτει τους δήθεν παράνομους. Αυτούς που βάζουν πλάτη στο Κράτος πληρώνοντας τους φόρους τους και προσπαθώντας σε μια δύσκολη εποχή να ανοίγουν τα μαγαζιά τους και να εξυπηρετούν τον κόσμο.

Πάντως μας προκαλεί εντύπωση ότι κανένας από το Δήμο δεν αντιδρά ούτε υποστηρίζει τους καταστηματάρχες της πόλης και όπως είναι αναμενόμενο ο συγκεκριμένος τηλε-Εισαγγελέας θα συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε σε άλλες πόλεις και προάστια που κατοικεί ο συγκεκριμένος δεν γίνονται παραβάσεις; Μόνο στο Περιστέρι γίνονται παραβάσεις;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment