PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα εποχή για 2 καταστήματα «Σκλαβενίτης» στο Περιστέρι (photos)


Η φίρμα των super market «Σκλαβενίτης» δημιουργεί θετικά συναισθήματα στους πολίτες που την αντικρύζουν και αυτό γιατί η οικογένεια Σκλαβενίτη έχει δείξει τα δείγματα ανθρωπιάς και σωστής επιχειρηματικής διαχείρισης πολλές φορές.

Είναι γνωστά τα δείγματα αλληλεγγύης του Σκλαβενίτη με τις εκατοντάδες προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου και σε όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Γνωστές είναι και οι επιχειρηματικές επιλογές των ιδιοκτητών του ομίλου super market που βάζουν τους εργαζόμενους τους πάνω από το κέρδος, αφήνοντας τα καταστήματα κλειστά τις Κυριακές που ανταγωνιστές τους είναι ανοικτοί. Άλλωστε από τους χιλιάδες εργαζόμενους στην ελληνική επιχείρηση υπόδειγμα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό και ίσως αυτό είναι ένα από τα δείγματα που την καθιστά ως μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

IMG_0127

Πλέον τα super market «Σκλαβενίτης» περνάνε σε μια νέα εποχή αφού η εταιρεία απέκτησε έπειτα από τις ανάλογες ενέργειες δεκάδες πρώην καταστήματα του ομίλου Μαρινόπουλου. Μια κίνηση που έσωσε στην κυριολεξία περίπου 15.000 ανθρώπους που βρέθηκαν μια ανάσα από το ταμείο ανεργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου επαναπροσλήφθηκαν και τοποθετήθηκαν σε θέσεις της νέας προσπάθειας που γίνεται από τον Σκλαβενίτη.

Η νέα εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της την 1η Μαρτίου με την επωνυμία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη» και αναμένεται να απορροφήσει το δίκτυο 361 καταστημάτων της «Μαρινόπουλος», όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της αλυσίδας «Σκλαβενίτης» με επιστολή της προς προμηθευτές.

Τα πρώτα ανανεωμένα καταστήματα «Σκλαβενίτης» αφού πρώτα ανακαινίστηκαν και ενισχύθηκαν με προϊόντα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και υποδέχονται το αγοραστικό κοινό.

Στο Περιστέρι υπάρχουν ήδη 2 νέα καταστήματα του Σκλαβενίτη ένα στο Λόφο Αξιωματικών (Τζών Κέννεντυ 154) και ένα στο κέντρο της πόλης (Παναγή Τσαλδάρη 20), τα οποία λειτουργούν κανονικά εδώ και μερικές μέρες.

IMG_0133

Η ευχή παραμένει να πετύχει το συγκεκριμένο εγχείρημα της οικογένειας Σκλαβενίτη ώστε κανένας εργαζόμενος να μην μείνει στο δρόμο και μια ελληνική επιχείρηση να τα καταφέρει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment