PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα επεισόδια με Ρομά, κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω


Νέα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα Ρομά προκάλεσε επεισόδια στην περιφερειακή Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για τον θάνατο του 20χρονου ομοεθνή τους, στη φονική καταδίωξη από αστυνομικούς στο Πέραμα.

Για τον λόγο αυτό, κλειστή είναι η Περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά, ενώ στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά άτομα και καίνε λάστιχα.

Η πυροσβεστική έχει σπεύσει για να σβήσει την φωτιά.

«Μην κάνετε ζημιές» λέει ο πατέρας του 18χρονου Ρομά

Την ίδια στιγμή, έκκληση σε όλους όσοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του νεαρού Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, να μην κάνουν επεισόδια και να μην προκαλούν φθορές απηύθυνε ο πατέρας του.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του νεαρού, με διάθεση που δεν προδίδει επιδίωξη εκτόνωσης οργής. Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

https://www.tiktok.com/@panagiotismelaxrinos/video/7023416777900133637?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id6897513736769603078

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment