Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση με προβάδισμα για τη ΝΔ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προηγείται με 0,4% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ στο 12,2% ανέρχεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Προηγείται με 0,4% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ στο 12,2% ανέρχεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα Παραπολιτικά, πρώτη βρίσκεται η ΝΔ με 25,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,1%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 8,8% και το ΠΑΣΟΚ 5,3%.

Ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 5,2% και το ΚΚΕ με 5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 4,8%.

blank

Σύμφωνα με την εφημερίδα από τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης σε θέματα αιχμής όπως η τρομοκρατία, οι καταλήψεις και οι απεργιακές κινητοποίησεις προκύπτει η υπεροχή της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν πρέπει να επιταχθούν οι απεργοί στο μετρό το 54,1% απαντά θετικά και το 41,9% αρνητικά. Μόλις 4% δήλωσε ότι δεν γνωρίζει/δεν απαντά. Για την ανακατάληψη των δημοσίων κτιρίων το 79,5% των πολιτών δηλώνουν σύμφωνοι και μόλις το 17,6% διαφωνεί.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment