PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νέα διαμάχη Τόλη – Τζούλιας


Νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή περνά στην αντεπίθεση μετά τα όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα από τους δικηγόρους και τους μάρτυρες υπεράσπισης για τη διαχείριση των χρημάτων του από την ίδια και απειλεί με μηνύσεις.

Υστερα από αρκετά χρόνια ανελέητων μαχών ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, η κατάσταση φαίνεται να φτάνει στο ζενίθ.

Τόσο η διαμάχη για την πατρότητα της Χαράς Βοσκοπούλου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και το υπέρογκο χρέος των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ του Τόλη Βοσκόπουλου στην εφορία, για το οποίο κατηγορεί την Τζούλια Παπαδημητρίου, έχουν οδηγήσει τις δύο πλευρές στα άκρα.

Μετά την προχθεσινή απόφαση του Ζ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας το οποίο καταδίκασε τον καλλιτέχνη για τις φορολογικές παραβάσεις σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή, η Τζούλια Παπαδημητρίου, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, απέκρουσε τους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Τόλη Βοσκόπουλου ότι από το 1995 και έπειτα είχε η ίδια τη διαχείριση των χρημάτων του.

«Η κ. Παπαδημητρίου αφού ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, δεν θέλησε να αφήσει έτσι τα όσα ακούστηκαν για το όνομά της. Θα ζητήσουμε αντίγραφα των πρακτικών, για να πληροφορηθούμε μετά βεβαιότητος αν πράγματι ο εκπροσωπήσας τον κ. Βοσκόπουλο δικηγόρος στο ακροατήριο -γιατί ως γνωστόν ο κ, Βοσκόπουλος δεν παρέστη- ισχυρίστηκε το ψευδές και συκοφαντικό γεγονός ότι δήθεν επί δεκαπέντε και πλέον χρόνια, δηλαδή από το έτος 1995 μέχρι και σήμερα, δεν πλήρωνε τους φόρους του γιατί, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δήθεν δεν είχε χρήματα, αφού όλα του τα χρήματα του τα είχε καταναλώσει ή υπεξαιρέσει η κυρία Τζούλια Παπαδημητρίου», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:

«Αυτή τη μυθολογία τη χρησιμοποίησε ο κ. Βοσκόπουλος και οι συνήγοροί του και κατά το παρελθόν, όταν κατεμήνυσε την κ. Τζούλια Παπαδημητρίου ισχυριζόμενος ότι του υπεξαίρεσε μυθώδη ποσά. Σας κάνουμε γνωστό ότι με το υπ’ αρ. 50/1999 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αλλά και με αποφάσεις όλων των βαθμών δικαιοδοσίας των αστικών δικαστηρίων, εκρίθη ότι όλα αυτά τα οποία ισχυριζόταν, και ισχυρίζεται και τώρα, ήταν φαντασιώσεις του».

Επίσης, ο κ. Κούγιας τονίζει ότι: «Επειδή δεν θέλουμε να πλήξουμε τη φήμη και την υστεροφημία του μεγάλου τραγουδιστή κ. Βοσκόπουλου, σεβόμενοι το γεγονός ότι υπήρξε σύζυγος της κ. Παπαδημητρίου και πατέρας της Χαράς Βοσκόπουλου, το μόνο που περιοριζόμαστε να αναφέρουμε, για να αντιληφθείτε τη σοβαρότητα των ισχυρισμών, είναι ότι ο κ. Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος δήθεν δεν είχε χρήματα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την κ. Τζούλια Παπαδημητρίου, το έτος 1995, αγόρασε δύο διατηρητέα πολύ μεγάλα διαμερίσματα στην πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας, ελαχίστης αξίας 4 εκατ. ευρώ σήμερα, τα οποία δώρισε στη νυν σύζυγό του».

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του «πρίγκιπα της νύχτας» (μέσω πάντα του πληρεξούσιου δικηγόρου της) υποστηρίζει πως «ο κ. Βοσκόπουλος προβλήματα με την εφορία (κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων) είχε πριν από τον γάμο του με την κ. Τζούλια Παπαδημητρίου».

Η τελευταία, πάντως, έχει δώσει σαφή εντολή στον δικηγόρο της να προχωρήσει στην κατάθεση μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία μάρτυρα εναντίον όλων όσων ισχυρίστηκαν ότι η ίδια είχε υπεξαιρέσει ή καταναλώσει τα χρήματα του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment