PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα δεδομένα με τον μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι


Ανατροπή στο θρίλερ του μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ βρισκόταν εν κινήσει με τη μηχανή του, η οποία ανατράπηκε λίγο μετά την έξοδό του από το τούνελ της Δραπετσώνας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ερευνών οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το στρογγυλό αντικείμενο που αφαίρεσαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του οι γιατροί να μην είναι σκάγι από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν!

Από την πρώτη στιγμή όλοι πίστευαν πως πρόκειται για σκάγι από άσκοπο πυροβολισμό αγνώστου, ο οποίος έριχνε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα. Ομως όταν το αντικείμενο αφαιρέθηκε από το κεφάλι του τραυματία και μεταφέρθηκε προς διερεύνηση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι ειδικοί του Τμήματος Βλητικής που έκαναν βαλλιστική εξέταση αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για μεταλλική μπίλια και όχι για μολυβένια, όπως είναι τα σκάγια από τα κυνηγετικά φυσίγγια.

Επειτα από αυτή τη διαπίστωση εξετάζεται πλέον σοβαρά η πιθανότητα να είχε υποστεί κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει και μία από τις μπίλιες του εξαρτήματος να εκτιναχθεί λόγω της φυγόκεντρης δύναμης και να χτυπήσει στο κεφάλι τον άτυχο μοτοσικλετιστή, ο οποίος άλλωστε δεν φορούσε κράνος!

Για να επιβεβαιωθεί η θεωρία αυτή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει από τους συγγενείς του τραυματία να παραδώσουν τη μοτοσικλέτα του προκειμένου να ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment