PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΝΔ: «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ο Παπανδρέου»


Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό.

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στα δραματικά για τη χώρα μας γεγονότα που συνέβησαν χτες το βράδυ στο περιθώριο της συνόδου των G20 και ιδιαίτερα για τις δηλώσεις Παπανδρέου-Βενιζέλου αλλά και Μέρκελ-Σαρκοζί αμέσως μετά την συνάντησή τους.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό για «άθλια παραπληροφόρηση των Ευρωπαίων παρουσιάζοντάς τους ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τη ζώνη του Ευρώ».

Στη Νέα Δημοκρατία, δηλώνουν έκπληκτοι για τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, όσο και για τις δηλώσεις Μέρκελ-Σαρκοζί, και ξεκαθαρίζουν πως τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει και πάει να το δημιουργήσει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου παραπληροφορώντας τους ευρωπαίους ηγέτες:

«Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι ο Πρωθυπουργός, τον οποίο την Τετάρτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντ. Σαμαράς χαρακτήρισε τυχοδιώκτη, πρέπει να φύγει πάση θυσία και θεωρεί ότι από εδώ και πέρα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ιδιαίτερα μετά την πρωινή δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος διαφώνησε πλήρως με την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment