PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΝΔ: Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις στα γραφεία υπουργών


«Παράνομες» προσλήψεις που οδηγούν στη διόγκωση του κράτους καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης.

«Παράνομες» προσλήψεις που οδηγούν στη διόγκωση του κράτους καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, την ώρα που, όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση δηλώνει ότι υιοθετεί προτάσεις για νοικοκύρεμα και περιορισμό του σπάταλου κράτους».

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε τη δημιουργία περισσότερων από 70 νέων γραμματειών και νέων κρατικών δομών, παρά το ότι, όπως επεσήμανε, η κυβέρνηση εξαγγέλλει καταργήσεις και συγχωνεύσεις.

Όπως ανέφερε: «Έχουμε μιλήσει για τις σχεδόν 30 χιλιάδες προσλήψεις που έγιναν το 2010. Υπάρχει, όμως, και ένα μείζον οικονομικό, αλλά κυρίως πολιτικό ζήτημα με το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών».

Παράλληλα, εξήγησε ότι «ενώ μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση δημιούργησε επιπλέον 84 θέσεις μετακλητών με συνολικό κόστος 3.438.178 ευρώ, λίγους μήνες μετά αύξησε ακόμη περισσότερο τους μετακλητούς. Μόνο στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών απασχολούνται 234 υπάλληλοι, από τους οποίους οι 176 είναι πρόσφατα διορισμένοι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment