PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΝΔ: Η ομολογία Λοβέρδου αποδεικνύει τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ


Σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης.

«Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό. Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης.

«Υποστήριξε ότι μοναδικός και διαχρονικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα».

Η απάντηση Λοβέρδου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Υγείας δήλωσε: «Με τον κριτικό και αυτοκριτικό μου λόγο προσπαθώ, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος συνεννόησης.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κλασικό δείγμα του μεταπολιτευτικού δημαγωγικού μικροκομματισμού, τον οποίο πρέπει να υπερβούμε για να προσφέρουμε στο λαό και στη χώρα την απαραίτητη συνεννόηση. Όσοι βλέπουμε αυτή τη συνεννόηση ως εθνική ανάγκη, θα πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς του μικροκομματισμού γιατί αυτοί πάντα ήταν πολύ μακριά από τις ανάγκες των Ελλήνων και της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment