PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Ναύαγιο» στην Τρίπολη για τον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με τελικό σκορ 6-2.

Από τα πρώτα λεπτά, οι Αρκάδες επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έκαναν ότι ήθελαν την ομάδα του Περιστερίου, στήνοντας το δικό τους πάρτι.

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας από νωρίς το σκορ. Στο 7ο λεπτό, ο Σονί χόρεψε τον Στρουγγή και με ωραίο σουτ, νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Μουνίθ να απειλεί τον Τσιφτσή με μακρινό σουτ. Στο 16ο λεπτό, ο Αστέρας έκανε το 2-0, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, οι Αρκάδες διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Ριέρα άνοιξε στον Καρμόνα, ο δεύτερος έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή, με τον Ισπανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Στο 27ο λεπτό, ο Κουλούρης πήγε να σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του πέρασε λίγο άουτ. Οι Αρκάδες ήλεγχαν απόλυτα την αναμέτρηση και στο 41ο λεπτό, έφτασαν και σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Σονί. Ο Καμερουνέζος έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 3-0.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Μουνίθ. Με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε με διάθεση να πιέσει την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να φτάσουν με ευκολία την εστία του Τσιφτσή.

Στο 61΄ ο Ρεγκίς πέρασε στο ματς και σε διάστημα 6 λεπτών, έφτασε σε 2 γκολ. Αρχικά, στο 65΄, ο Σονί πέρασε κάθετη πάσα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 4-1. Ενώ, στο 67΄ο Καμερουνέζος πέρασε ξανά κάθετα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Παπαδόπουλου, «κρέμασε» τον Γιαννιώτη και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Στο 80΄, ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκαλβάο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ στο 84΄. Ο Μουνίθ πέρασε στον Κουλούρη, με τον Έλληνα επιθετικό να εκτελεί εκτός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Τσιφτσή για το 5-2.

Στο 90+2, οι Αρκάδες πέτυχαν και 6ο τέρμα, με τον Ριέρα να σκοράρει με κεφαλιά. Το 6-2 ήταν και το τελικό σκορ στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο(46′ Χριστόπουλος), Αλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος(60′ Κρέσπι), Τιλίκα, Σίτο(12′ Ριέρα), Σονί(78′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο(60′ Μουνάφο)

Ατρόμητος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο(46′ Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον(69′ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος(69′ Σποριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως μετά από 11 αγωνιστικές, ο Αστέρας βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους, ενώ ο Ατρόμητος παραμένει προτελευταίος με 6.

Γκουτσίδης: «Ό, τι χειρότερο για έναν προπονητή μια τέτοια ήττα»

Ο Ατρόμητος γνώρισε τη βαριά ήττα με 6-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον βοηθό του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτη Γκουτσίδη, να εμφανίζεται απογοητευμένος μετά το ματς.

«Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας, ερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη και θέλαμε να βγάλουμε πάθος για να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό τον αντίπαλο. Ήταν πραγματικό ανεξήγητο το πόσο εύκολα δεχόμασταν τα γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα, δεν είχαμε ηρεμία, δεν είχαμε αλληλοκαλύψεις και είναι δεδομένο πως αφού στο πρώτο ημίχρονο δέχεσαι τρία τέρματα, αν και στις αρχές του δευτέρου προσπαθήσαμε και είχαμε διάθεση, στο τέταρτο γκολ σκέφτεσαι άλλα πράγματα και όχι να πάρεις κάτι από το παιχνίδι.

Μια βαριά ήττα για οποιοδήποτε σύλλογο, πόσο μάλλον για την ομάδα του Ατρομήτου. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της ανήκει. Είναι ό, τι χειρότερο ζει ένας προπονητής.

Όταν βλέπεις πράγματα όπως αυτά που έγιναν σήμερα, πολλά σκέφτεσαι. Τα σκέφτεσαι ήδη από το πρώτο ημίχρονο για το τι πρέπει να αλλάξεις στο επόμενο παιχνίδι. Κάποια πράγματα πρέπει να διορθώσεις άμεσα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment