PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Να μη χαθεί όλη η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στο Πάρκο Τρίτση


Το Πάρκο Τρίτση κατά κοινή ομολογία έχει αλλάξει θεαματικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν πρέπει να χαθεί όλη αυτή η δουλειά που έχει γίνει.

Κυρίως τα Σαββατοκύριακα η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη δείχνοντας ότι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που έχει γίνει από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να σωθεί ο πνεύμονας πρασίνου της Δυτικής Αθήνας.

Η αλλαγή προς τη θετική πλευρά σε όλα τα μέρη του Πάρκου Τρίτση γίνεται αντιληπτή ακόμα και γι’ αυτούς που είχαν να το επισκεφθούν χρόνια αφού πλέον μέχρι και η λίμνη έχει γεμίσει με εκατοντάδες πάπιες, χελώνες και πουλιά που αποδεικνύει ότι η χλωρίδα και πανίδα έχει επανέλθει για τα καλά.

Το στοίχημα πλέον για το Πάρκο Τρίτση είναι η νέα διοίκηση της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά να συνεχίσει την καλή δουλειά που έγινε από τον Γιώργο Πατούλη και το επιτελείο του.

Άλλωστε η Δυτική Αθήνα ήταν από τις περιοχές που στήριξαν για Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά και πλέον ο ίδιος έχει υποχρέωση να κοιτάξει σοβαρά τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment