Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Να ανακαλέσει τα περί «προδοτών» ζητούν οι αποχωρήσαντες βουλευτές από τον Π. Καμμένο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσαν με κοινή τους δήλωση οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Γιαταγάνα Χρυσούλα, Γιοβανόπουλος Κώστας και Νταβρής Γεώργιος.

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσαν με κοινή τους δήλωση οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Γιαταγάνα Χρυσούλα, Γιοβανόπουλος Κώστας και Νταβρής Γεώργιος.

Καταγγέλλουν πως ο κ. Καμμένος «και οι συν αυτώ εναπομείναντες Βουλευτές» αρνούνται να κάνουν αυτοκριτική και προβαίνουν σε «ανεξέλεγκτη λασπολογία» σε βάρος των βουλευτών των ΑΝΕΛ που αποχώρησαν.

«Μας αποκαλούν “εξαγορασμένους”, “προδότες”, “αποστάτες”, “εκβιασμένους” και “προσκυνημένους”», τονίζουν οι τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές.

Καλούν τον κ. Καμμένο να ανακαλέσει αμέσως αυτούς τους χαρακτηρισμούς ή να πει δημόσια, τι ανταλλάγματα πήραν, αν έχουν αθετήσει την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ με τη στάση τους στη βουλή και σε τι υπέκυψαν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στην Αθήνα απόψε ο Μάρκο Ρούμπιο

Peristerinews.gr Newsroom

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment