Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Βούτσης: Απάντηση στον Ερντογάν η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Απάντηση στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου, της ειρήνης και της σταθερότητας, επεσήμανε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τα εγκαίνια του συνεδρίου «Η πολιτική κληρονομία του Ελευθερίου Βενιζέλου – Συνέχειες & Ασυνέχειες».

«Σήμερα, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη συγκυρία η συζήτηση αυτή να είναι ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ, μετά τη συνεχιζόμενη, κλιμακούμενη και προκλητική ρητορική του προέδρου Ερντογάν, που το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται ως «αναθεωρητής» της Συνθήκης της Λωζάνης», είπε ο κ. Βούτσης.

Πρόσθεσε επίσης ότι «η απάντηση, προφανώς, δεν μπορεί παρά να είναι η σταθερή και διαχρονική προσήλωση της Ελλάδας στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και στην διασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment