PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Είναι οριστικοί υπερθεματιστές, δεν είναι ακόμη κάτοχοι άδειας


Οι υπερθεματιστές δεν είναι ακόμη κάτοχοι τηλεοπτικής άδειας, καθώς δεν έχει εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα στη Βουλή.

«Είναι οριστικοί υπερθεματιστές. Δεν είναι αδειούχοι. Δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση που τους αποδίδει άδεια, διότι υπάρχει μια σειρά από προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι κύριοι αυτοί έχουν καταθέσει ενστάσεις απέναντι στην απόφαση της Γενικής Γραμματείας για την ανακήρυξη των οριστικών υπερθεματιστών. Η Επιτροπή Ενστάσεων θα ασχοληθεί με αυτά. Θα πρέπει να καταβάλουν το τίμημα και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, τότε θα τους αποδοθεί άδεια», διευκρίνισε.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «δεν έχει υπάρξει ούτε έχει γίνει ποτέ δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τέτοια επίπεδα ελέγχου» και ζήτησε να «τελειώνει ο κύκλος της δημιουργίας εντυπώσεων».

Έκανε επίσης λόγο για «μέθοδο τρομοκράτησης δημόσιων λειτουργών» και καταφέρθηκε κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών. «Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που παίρνουν 1.200 ευρώ από κάποιους με οικονομική επιφάνεια είναι ντροπή τους. Δεν το λέω για σας, αλλά για τον κ. Κοντομηνά, τον κ. Βαρδινογιάννη, τον κ. Αλαφούζο», ανέφερε προσθέτοντας: «Ουδείς θα βρει εξιλαστήρια θύματα στους δημόσιους λειτουργούς».

Αναφερόμενος στο πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής, ο υπουργός κάλεσε όλους όσοι σπεύδουν να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα «να μην προτρέχουν».

Από την πλευρά του, ο κ. Φωτήλας υποστήριξε ότι δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών και έκανε λόγο για νέα αριστερή, πιο βαθιά διαπλοκή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment