PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει


Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει διαμηνύει η κυβέρνηση «κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του» σημειώνει απαντώντας στην τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. ότι δεν θα γίνει ποτέ διαγωνισμός.

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Μάλιστα, κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη ότι εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους.

Προσθέτει δε πως «ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση».

Διερωτάται δε σε σχετική ανακοίνωση αν ο αρχηγός της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί σε Τούρκο επιχειρηματία να έρθει να πάρει κανάλι στην Ελλάδα».

Κατηγόρησε τον κ. Παππά ότι μοναδικός στόχος του σχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες είναι να εκβιάζει ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

«Διαγωνισμός τηλεοπτικών σταθμών δεν θα γίνει διότι η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment