PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Δεν υπάρχει πλέον χώρος για εκβιαστές


Απάντηση στους «εκβιαστές του σαλονιού», όπως τους χαρακτήρισε, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Παράλληλα ξεκαθάρισε αναφερόμενος στην υπόθεση με τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται ως εκβιαστές ότι «δεν υπάρχει πλέον χώρος για εκβιαστές».

«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς», τόνισε ο Ν. Παππάς απαντώντας εμμέσως σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» που χαρακτηρίζει ως «προσωρινή» τη σημερινή κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις με τους εκβιασμούς, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η αντιπολίτευση θυμάται τη μεταρρύθμιση μόνο όταν κυβερνά και είναι έτοιμη να κόψει μισθούς και συντάξεις» και υπογράμμισε: «Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται την διαφήμιση του διαδικτύου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;».

Και στο ίδιο ύφος ξεκαθάρισε: «Τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές. Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές». Ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύθηκε πως όποιος από το διαδίκτυο θέλει πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση, θα μπει στο μητρώο για το οποίο συμφωνούν και οι Ενώσεις του διαδικτύου.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο κ. Παππάς επισήμανε πως «είναι περίεργο η κυβέρνηση να ακούει εγκώμια και συγχαρητήρια στο εξωτερικό, όλοι στην Ευρώπη να κατηγορούν άλλες χώρες και κυβερνήσεις, και εντός της χώρας η αντιπολίτευση να κατηγορεί μόνο την ελληνική κυβέρνηση».

«Θα πρέπει να εξαντλήσουμε την ευθύνη μας ως προς το πώς χειριζόμαστε το θέμα», συνέστησε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment