PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ν.Παπαντωνίου: «Να έχουμε ρεκορ προσέλευσης φιλάθλων»


Πεπεισμένος πως ο κόσμος του Περιστερίου θα δώσει βροντερό παρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή το απόγευμα (2/12, 17:00) για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πεπεισμένος πως ο κόσμος του Περιστερίου θα δώσει βροντερό παρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή το απόγευμα (2/12, 17:00) για το ματς με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Νώντας Παπαντωνίου.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό αφού μετρά έξι σερί νίκες. Θα έρθει υποψιασμένος γιατί έχει κάνει ήδη μια εκτός προγράμματος ήττα από τον Ίκαρο. Για εμάς θα είναι μια καλή εμπειρία αυτό το ματς.

Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο», δήλωσε ο δυναμικός γκαρντ, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στη νίκη επί του ΚΑΟΔ με τους 14 πόντους που σημείωσε, τα 7 ριμπάουντ που μάζεψε, τα ισάριθμα κερδισμένα φάουλ και τις 5 ασίστ που μοίρασε.

Κατόπιν στάθηκε στο κομμάτι του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας βοηθά πάρα πολύ η παρουσία του. Νομίζω πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης για φέτος», κατέληξε.

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας του Τζίμη Κουστένη μέχρι σήμερα, η δυναμικότητα και το «βαρύ» όνομα του αντιπάλου, αλλά και μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα κάνουν το Νώντας Παπαντωνίου αλλά και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου να αισιοδοξούν πως το κλειστό θα γνωρίσει μεγάλες πιένες την Κυριακή.

Ο κόσμος του Περιστερίου, τόσο οι μεμονωμένοι φίλαθλοι, όσο και οι FENTAGIN, έχουν αποδείξει πως στηρίζουν τον ΓΣΠ στα δύσκολα και αυτό θα κάνουν για μία ακόμη φορά. Μάλιστα, η ψυχή της εξέδρας, οι FENTAGIN, έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό, μέσω της φωτογραφίας που αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα τους.

Η ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ η προπώληση ξεκινά αύριο (1/12) από τα γραφεία μας στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (10:00-11:00 το πρωί). Εννοείται πως εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια, δύο ώρες πριν την έναρξή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με το δεξί στα playouts της Super League ο Ατρόμητος

Peristeri News

Κλείδωσε την τρίτη θέση το Περιστέρι επικρατώντας του Άρη (vid)

Peristeri News

Μία νίκη μακριά από τους “8” του ΒCL το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment