PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Φίλης: Ο Αρχιεπίσκοπος δεν αποφεύγει τον πειρασμό…


Την αντίδραση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη προκάλεσαν αποσπάσματα συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που θα μεταδοθεί απόψε στον Σκάι.

Ο κ. Ιερώνυμος σε τρέιλερ της εκπομπής χαρακτηρίζει τον κ. Φίλη προβληματικό, ενώ υποστηρίζει πως άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρει ακόμη ότι υπάρχει μια μητρική σχέση της Εκκλησίας και του λαού και ρωτά με νόημα: «Ποιος θα μας χωρίσει;».

Σημειώνει επίσης ότι ο τόπος μας προχωράει από στιγμή σε στιγμή στον αφελληνισμό και στον αποχριστιανισμό. «Εκείνοι που δεν το βλέπουνε είναι μακριά νυχτωμένοι» προσθέτει.

«Την 28η Οκτωβρίου άκουσα τον Αρχιεπίσκοπο στον Αη Στράτη, να λέει ότι “δεν είναι καιρός για πείσματα και πράγματα που μας έχουν πληγώσει” και ότι “τα προβλήματα πρέπει να λυθούν χωρίς πάθος”. Σήμερα, μαθαίνω, ότι σε μια συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί το βράδυ, δεν αποφεύγει τον πειρασμό…» σχολίασε ο κ. Φίλης.

Ο υπουργός Παιδείας προσθεσε πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει και δηλώνει υποστηρικτής των όσων είπε ο κ. Ιερώνυμος στον Άη Στράτη.

«Άλλωστε, η διαφωνία που έχει προκύψει είναι πολιτική και θεσμική και όχι προσωπική» καταλήγει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment