PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι δεν έγινε τίποτα για τη φοροδιαφυγή


Όπως υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε επίσης, ότι οι εκλογές, που προκαλεί κατ’ εξακολούθηση ο κ. Τσίπρας, βλάπτουν τη χώρα.

O Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι η «πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έκανε τίποτα για τη φοροδιαφυγή, καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στη βρετανική εφημερίδα Financial Times.

Όπως υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε επίσης, ότι οι εκλογές, που προκαλεί κατ’ εξακολούθηση ο κ. Τσίπρας, βλάπτουν τη χώρα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κ. Τσακαλώτου, επισημαίνει η Ν.Δ., η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2016. Το 2016 δηλαδή θα γυρίσουμε στο … 2014, σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Η Ν.Δ. τονίζει ότι βάσει όσων είπε ο κ. Τσακαλώτος, προϋπόθεση για να μη γίνει «κούρεμα» καταθέσεων είναι να ολοκληρωθεί γρήγορα η πρώτη αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Οι διαδικασίες αυτές όμως, διαπιστώνει, καθυστέρησαν ήδη για ένα ακόμη μήνα με την απόφαση του κ. Τσίπρα να ξαναπροκαλέσει εκλογές τον Σεπτέμβριο για να μας ξαναπάει … πίσω στον Αύγουστο όπου συγκυβερνούσε πάλι με τον κ. Καμμένο.

Τρίτον, προσθέτει η Ν.Δ., ακόμη και αν ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα με επιτυχία, σύμφωνα με τις δικές του προβλέψεις, για να επιστρέψει η οικονομία σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ο ίδιος ως υπουργός Οικονομικών και κατ’ επέκταση η δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου, θα πρέπει “να μην κάνει ιδιαίτερα αριστερά πράγματα”…

Ανεπάρκεια, υποκρισία ή καθ’ έξη πολιτική εξαπάτηση, διερωτάται καταλήγοντας η Ν.Δ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment