Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Κουβέντα για τη μείωση τιμών φ. αερίου στη συνάντηση Αλ. Τσίπρα – Πούτιν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Να μην μπουν τα εθνικά συμφέροντα στο εσωτερικό παιχνίδι εντυπώσεων καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Να μην μπουν τα εθνικά συμφέροντα στο εσωτερικό παιχνίδι εντυπώσεων καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και διά του εκπροσώπου της Κώστα Καραγκούνη σχολιάζει ότι «η θέση μας στο διεθνή ενεργειακό εφοδιασμό συμπίπτει πλήρως με την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δίδει και τις σχετικές εγκρίσεις. Όπως έχει συμβεί με τον αγωγό TAP».

Υπογραμμίζει δε «για το πρόβλημα των ελληνικών αγροτικών μας προϊόντων, την περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και για την οικονομική εκκρεμότητα της ΔΕΠΑ με την Gazprom δεν ακούσαμε τίποτα».

Τέλος χαρακτήρισε «λυπηρό» ότι για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός «καταγγέλλει στο εξωτερικό τις προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας του».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment