PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Ένοχος ο κ. Τσίπρας για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι


Για επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου που καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για την αγορά ακινήτου στο Παρίσι.

«Ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος. Δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τις ιδιωτικές και άλλες συναντήσεις του και όσα κρύβονται πίσω από αυτές» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ν.Δ..

Κάνει λόγο για αμείλικτα ερωτηματικά και καλεί την κυβέρνηση να μην έχει καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια.

Εκτιμά ότι είναι καταδικασμένη να αποτύχει «η επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του» καθώς όπως υπογραμμίζει «βασίζεται σε ψέματα που ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί».

«Άλλωστε, γι’ αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον ελληνικό λαό» σημειώνεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment