PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα ο Πρωθυπουργός



«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει η Ν.Δ., απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πως «αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι συντάσσεται στην εθνική γραμμή που υποστηρίζει ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε παράλογες απαιτήσεις από το ΔΝΤ». 

Κατά τη Ν.Δ., ο Πρωθυπουργός «είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα που έχει ήδη συμφωνήσει». «Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», συμπληρώνει.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.

«Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», συμπληρώνεται.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment