PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Χαρδαλιάς: Κατ’ οίκον περιορισμός 39 ιατρών από την κλινική στο Περιστέρι


Η κοινή μας προσπάθεια συνεχίζεται, γεγονός που μας επιτρέπει να συζητάμε για τη σταδιακή άρση των μέτρων, όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού ισχύουν έως τις 4 Μαϊου, βλέπετε ότι σε κάθε γωνιά της χώρας καραδοκούν κίνδυνοι, επανέλαβε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όσον αφορά την τέλεση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Ραμαζανιού από τους μουσουλμάνους υπενθύμισε  τα περιοριστικά μέτρα και τους συνέστησε να το γιορτάσουν στα σπίτια τους.

Το ζήτημα της διασποράς μας απασχολεί ιδιαίτερα. Κάθε ένδειξη αμέλειας η δουλειά του ΕΟΔΥ και της πολιτείας είναι να αποφευχθεί η διασπορά στον ευρύτερο πληθυσμό, υπογράμμισε.

Σε σχέση με τη δομή στο Περιστέρι, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι από την εν εξελίξει διαδικασία ιχνηλάτησης, σε σύνολο 34 επιβεβαιώμένων κρουσμάτων προέκυψαν 121 στενές επαφές που τέθηκαν σε καραντίνα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη διαδικασία μετάβασης των αιμοκαθαρουμένων, υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς. Επιπλέον, όπως ανέφερε, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 39 ιατροί.

Σε σχέση με τη δομή στα νότια προάστια, όλα τα τεστ προέκυψαν αρνητικά, συνεχίζονται όμως οι ιχνηλατήσεις. Έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και θα υπάρξει επαναξιολόγηση το επόμενο 24ωρο, σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment