PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Ανδρουλάκης: Πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας


Πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας στη χώρα «από αύριο κιόλας» ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί τον οινοποιητικό συνεταιρισμό “Η Δήμητρα” στη Νέα Αγχίαλο.

«Τσίπρας και Μητσοτάκης ο καθένας κατά την περίοδο διακυβέρνησής του αύξησε την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο με αποτέλεσμα σήμερα την ενεργειακή κρίση να την πληρώνει ακριβότερα ο ελληνικός λαός από ότι άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Η λύση δεν είναι να ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που παραλαμβάνει ο ελληνικός λαός άλλα αύριο το πρωί να υπάρξει πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας στη χώρα» δήλωσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπενθύμισε τις προτάσεις του Κινήματος για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων ώστε αγρότες, κτηνοτρόφοι και μεταποιητές να παράγουν την ενέργεια, που χρειάζονται να καταναλώνουν και να καταστούν περισσότερο θωρακισμένοι απέναντι στην ενεργειακή κρίση που αυξάνει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής.

Κατόπιν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς στο δημαρχείο Αλμυρού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment