PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μυτιλήνη: Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν μετανάστες σε καταστήματα



Σοβαρά επεισόδια με μετανάστες έγιναν για ακόμη μια φορά στη Μυτιλήνη. Αντιμέτωποι με μπαράζ βανδαλισμών και διαρρήξεων είναι έμποροι και επιχειρηματίες της Μυτιλήνης το τελευταίο διάστημα.

Τη νύχτα της Παρασκευής άγνωστοι έκαναν επιδρομή σε επιχειρήσεις και καταστήματα στο κέντρο της πόλης, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές και έκλεψαν ταμειακές μηχανές. Μάλιστα, επιχείρησαν να διαρρήξουν και τη ΔΕΗ.

Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας Αλγερινών που έκαναν διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και καταστήματα στο κέντρο της Μυτιλήνης ανακοίνωσε και επίσημα η αστυνομία της Λέσβου.

Μέλη της είναι πέντε Αλγερινοί οι οποίοι έμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην πόλη, έχοντας διαφύγει από τον καταυλισμό της Μόριας. Τις τελευταίες 20 μέρες διέπραξαν 19 εξιχνιασμένες κλοπές και διαρρήξεις.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έμπαιναν συνήθως τα ξημερώματα σε καταστήματα και επιχειρήσεις, παραβιάζοντας κυρίως πόρτες ή παράθυρα και άρπαζαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα.

Η αξία των κλοπιμαίων, πολλά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ μεγάλο είναι το ύψος των φθορών που προξένησαν στις επιχειρήσεις – στόχους τους.

Σε βάρος και των πέντε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πρόκληση φθορών και μέσα στη μέρα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Επέκταση της νυχτερινής γραμμής 790 στο Περιστέρι

Peristeri News

Το 13ο ΓΕΛ Περιστερίου συμμετείχε σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία

Peristeri News

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Leave a Comment