PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μυστήριο με το σκελετό που βρέθηκε στο Σούνιο


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον σκελετό που βρέθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο σε σπηλιά στο Σούνιο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άνδρα ηλικίας 40-45 ετών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ξεσκονίζουν κυριολεκτικά τους φακέλους των αγνοουμένων ανδρών στη χώρα μας και κυρίως στην Αττική, για να βρουν σε ποιον ανήκει.

Σύμφωνα με μία πρώτη ανάλυση των οστών από τους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν πέντε με δέκα χρόνια.

Ο σκελετός έφερε μακριά μαλλιά, ενώ στην πίσω πλευρά του κρανίου του υπήρχε μία οπή στο ινιακό οστό, συμβατή με βολή πυροβόλου όπλου, άρα πιθανόν το θύμα να εκτελέστηκε.

Μάλιστα, αναφέρεται πως η σορός δεν φέρει ίχνη τεμαχισμού, ενώ όλα δείχνουν πως το θύμα κατά κάποιον τρόπο το δίπλωσαν οι δράστες μέσα στον ευμεγέθη σάκο και το ξεφορτώθηκαν στο αρχαίο μεταλλευτικό πηγάδι.

Οι αρχές έλαβαν δείγμα DNA που αναμένεται να διασταυρωθεί με την βάση δεδομένων όλων των αγνοουμένων προσώπων που ταιριάζουν στην περιγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment