PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μυστικές δημοσκοπήσεις και «αποκαλύψεις» πριν τις εκλογές


Σήμερα από το πρωί παρουσιάζονται από τους καλεσμένους τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων.

Σήμερα στον ΣΚΑΪ από το πρωί παρουσιάζονται από τους καλεσμένους τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων.

Τον χορό των “αποκαλύψεων” άνοιξε ο κ. Καρατζαφέρης, λέγοντας στους δημοσιογράφους “προηγείται σταθερά η ΝΔ, στις δημοσκοπήσεις, εσείς δεν μπορείτε να το πέιτε, το λέω εγώ”.

Ακολούθησε ο κ. Στέφανος Μάνος ο οποίος αποκάλυψεπως σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η ΝΔ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα 4 με 5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης τα στοιχήματα που διεξάγονται στο Διαδίκτυο για τις ελληνικές εκλογές, στις οποίες η ΝΔ διατηρεί σταθερό προβάδισμα….

Στο Internet κάθε site και δημοσκόπηση κάθε site και τον … καήμο του.

Τελικά, και με καθυστέρηση, αφού όλοι μετάδωσαν κρυφές δημοσκοπήσεις, είχαμε παρέμβαση τοΥ ΕΣΡ. Σύμφωνα με το ΕΣΡ, παρά τη σχετική απαγόρευση έγινε επίσης μετάδοση στοιχείων έρευνας σχετικά με τις προτιμήσεις της κοινής γνώμης για πολιτικά κόμματα τα οποία συμμετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Το ΕΣΡ διαμηνύει ότι παρακολουθεί τις εκπομπές των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και ήδη όπως αναφέρει, έχουν σχηματισθεί φάκελοι για παραβίαση των διατάξεων του Ν. 3603/2007.

Στις τελευταίες εκλογές, της 6ης Μαϊου, o ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες για την περίπτωση δύο ιστολογίων, τα οποία φέρονται να ανάρτησαν αποτελέσματα από exit poll πριν λήξει η απαγόρευση που προβλέπει η νομοθεσία.

Τελικά στην Ελλάδα τι ισχύει;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment