PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μύκονος: 18χρονος πρίγκιπας έκαιγε 500ευρα


Η Μύκονος και φέτος συγκεντρώνει πλήθος διασημοτήτων, μεταξύ χλιδής, σπατάλης και ασύστολη επίδειξη πλούτου, μετά την περσινή και χειρότερη κατά γενική ομολογία σεζόν.

Συνεπώς όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν στο νησί της Μυκόνου, τον πιο διάσημο τουριστικό προορισμό της χώρας, όπου και φέτος έγινε “απόβαση” διασημοτήτων που βρέθηκαν στο νησί για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Celebrities από διάφορες χώρες του κόσμου και διαφορετικούς κλάδους, βρίσκονται στο “νησί των ανέμων”, απολαμβάνοντας αυτά που για τον μέσο Έλληνα φαντάζουν και είναι απλησίαστα.

Πιο πρόσφατες παρουσίες που βρέθηκαν στη Μύκονο, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εντοπίστηκε σε beach bar στον Πάνορμο, καθώς και ο φίλος του Μάρκο Μποριέλο, πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μίλαν. Αμφότεροι φέρονται να διασκέδασαν στο εστιατόριο του μαγαζιού.

Την ίδια ώρα, ενδεικτικό της σπατάλης που γίνεται στη Μύκονο, αλλά και της ελκυστικότητας του νησιού για εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο ήταν η παρουσία του πρίγκιπα του Μαρόκου, Μουλάι Χασάν. Ο 18χρονος διάδοχος του θρόνου, που επισκέφτηκε το νησί με την παρέα του, φέρεται να έκαιγε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ πάνω στο… κέφι της βραδιάς, προκαλώντας έκπληξη και αφήνοντας άφωνους αρκετούς από τους θαμώνες του καταστήματος στο οποίο βρέθηκε.

Τέλος, ένα άλλο περιστατικό που είδε το “φως” της δημοσιότητας, ήταν η κίνηση μίας παρέας Αμερικανών, οι οποίοι θέλησαν να αγοράσουν μία σαμπάνια (Chateau Haut Brion του 1999) αξίας 15.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment