PeristeriNews.gr
Lifestyle

MTV Video Music Awards (videos)


Τι έγινε στην απονομή των βραβείων. Με την Lady Gaga να τραγουδά «μεταμορφωμένη» σε άνδρα και να κλέβει τις εντυπώσεις, απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία MTV, ενώ η είδηση της βραδιάς ήρθε από την Beyonce που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Με την Lady Gaga να τραγουδά «μεταμορφωμένη» σε άνδρα και να κλέβει τις εντυπώσεις, απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία MTV, ενώ η είδηση της βραδιάς ήρθε από την Beyonce που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Η τελετή ξεκίνησε με την Gaga να ερμηνεύει το «You and I» μεταμφιεσμένη στο ανδρικό alter ego της, Joe Calderone, ενώ στην διάρκεια του τραγουδιού εμφανίστηκε ξαφνικά ο κιθαρίστας των Queen, BrianMay, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Η εκκεντρική σταρ -που βράβευσε την Britney Spears για την προσφορά της, πάντοντε ντυμένη άνδρας- πήρε τα βραβεία καλύτερου γυναικείου video και video με μήνυμα, ενώ το βραβείο για το καλύτερο clip απέσπασε το «ΕΤ» της Katy Perry.

Η Britney Spears κατέκτησε το βραβείο καλύτερου pop video για το «Till The World End», ο Justin Bieber πήρε το αγαλματάκι για το καλύτερο ανδρικό video, οι Foo Fighters το βραβείο στην κατηγορία rock και η Nicki Minaj εκείνο για το καλύτερο hip hop («Super Bass»).

Στους μεγάλους νικητές και η Adele, που «μάγεψε» τους πάντες επί σκηνής και τιμήθηκε με τρία βραβεία: καλύτερης καλλιτεχνικής σκηνοθεσίας, καλύτερου μοντάζ και καλύτερης κινηματογραφίας.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, Bruno Mars, Russell Brand και Tony Bennett τίμησαν την Amy Winehouse, με τον πρώτο να ερμηνεύει ένα από τα κομμάτια της και να ζητά από το κοινό να τραγουδήσει μαζί του και τον δεύτερο να μιλά για την γνωριμία τους. «Δεν ήταν άλλο ένα ταλέντο που περίμενε υπομονετικά για να αναδειχθεί. Πως κατάφερνε να βγάζει αυτό τον υπέροχο ήχο; Αυτή την βουή κατευθείαν από την ψυχή της ανθρωπότητας; Η Amy είχε το είδος της φωνής που μόνο με την Ella Fitzgerald και την Billie Holiday μπορούσε να συγκριθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Brand.

Επί σκηνής ανέβηκαν επίσης οι Beyonce, Chris Brown, Lil Wayne και Pitbull. Κολακευτικά σχόλια απέσπασε και η εμφάνιση της Britney Spears που συνοδεύτηκε από ένα χορευτικό tribute στα τραγούδια της!

Η Beyonce είναι έγκυος!

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε στα χθεσινοβραδινά βραβεία MTV η Beyonce και άφησε άφωνους τους πάντες ανακοινώνοντας… την εγκυμοσύνη της!

Η 29χρονη σταρ κατέφτασε στην διοργάνωση απαστράπτουσα και με ένα κόκκινο ριχτό φόρεμα. Αυτό, όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν… η αφοπλιστική της ειλικρίνεια: «εγώ και ο σύζυγός μου Jay-Z περιμένουμε το πρώτο μας παιδί», είπε κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί!

Με το «καλησπέρα» βγήκε η είδηση της βραδιάς, ενώ η Queen Bee πόζαρε στον φακό κρατώντας την κοιλίτσα της και χαμογελώντας πλατιά.

Ακόμα και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει, η ντίβα της R&B δεν έκρυψε την εγκυμοσύνη της, κάνοντας το κοινό να παραληρεί ακόμα περισσότερο και τον JayZνα δέχεται «βροχή» τα συγχαρίκια!

Κι αν είστε από αυτούς που ανησυχούν ότι θα χάσουμε για λίγο τις «φονικές» καμπύλες της Beyonce, υπομονή… σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά και θα επιστρέψει στα jusicy κιλάκια της.

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε η ίδια!


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment