PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μουσικοχορευτική παράσταση από τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου


«Έγκλημα στο Νείλο» η μουσικοχορευτική παράταση από το αθλητικό – πολιτιστικό κέντρο των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Μια παράσταση στην οποία οι θεατές κλήθηκαν ν’ ανακαλύψουν έναν ή και περισσότερους δολοφόνους ακολουθώντας την κρουαζιέρα ενός νιόπαντρου ζευγαριού στο Νείλο, παρουσίασαν οι μαθητές του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου της Σύγχρονης Σχολής Σ. Αυγουλέα-ΛΙναρδάτου το Σάββατο 19 Μαϊου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών με το διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «Έγκλημα στο Νείλο».

Σε μια μοντέρνα διασκευή από το θεατρολόγο του σχολείου κ. Γεράσιμο Σπαθή, τα τμήματα Γενικής Γυμναστικής, Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής, Ενόργανης, Jazz, Latin, Street Dance, Θεατρικού Εργαστηρίου και Σύγχρονου Χορού, με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό προσφέροντάς του απλόχερα μυστήριο, περιπέτεια, αισθητική και καλλιτεχνική αρτιότητα μέχρι το τέλος.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι χορού κ. Άννα Ανυφαντάκη, κ. Βασίλης Μεσσαριτάκης, κ. Κατερίνα Μήτσιου, και κ. Κων/να Παπία. Στα σκηνικά οι εικαστικοί κ. Ιουλία Βεντουράτου και κ. Διονύσης Καμπόλης. Την οργάνωση της παραγωγής είχε η κ. Μαρία Στρατάκου Διευθύντρια του Αθλητικού – Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment