PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Mουντιάλ 2014: Φάση των 16: Κολομβία-Ουρουγουάη 2-0


Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν επιβλήθηκε με 2-0 της Ουρουγουάης στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Ροντρίγκες.

Βραζιλία-Κολομβία συνθέτουν το πρώτο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών του Μουντιάλ. Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν επιβλήθηκε με 2-0 της Ουρουγουάης στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Ροντρίγκες.

Ο σταρ της Μονακό Τζέιμς Ροντρίγκες ήταν ο άνθρωπος που έστειλε την Κολομβία στους προημιτελικούς του τουρνουά. Με το υπέροχο γκολ πουυ πέτυχε στο 28΄ (φοβερό σουτ έξω από την περιοχή) έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ στο 50΄ ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 5 στη διοργάνωση και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας πίσω του, τους Μέσι, Νεϊμάρ και Μίλερ.

Το γκολ που πετυχαίνει ο Χάμες Ροντρίγκεζ για να ανοίξει το σκορ είναι θεσπέσιο!

Η Ουρουγουάη, που δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προτίμησε να παίξει αμυντικά, βγήκε στην επίθεση στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου και με…μπροστάρη τον Έντισον Καβάνι προσπάθησε να ισοφαρίσει. Το σουτ-φάουλ του στράικερ της Παρί στο 31΄ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στην καλύτερη ευκαιρία της «σελέστε» στα πρώτα 45 λεπτά.

Η συνεισφορά του Φορλάν ήταν μηδενική και φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του Σουάρεζ

Με γκολ…από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Το πέτυχε και αυτό η Κολομβία, πάλι με το Τζέιμς Ροντρίγκες, στο 50΄, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά από κεφαλιά-πάσα του Γκουαρδάδο. Χάρις σε αυτό πέρασε πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του Μουντιάλ και το 2-0 έδωσε…φτερά στην ομάδα του Πέκερμαν, η οποία κυριάρχησε στο γήπεδο μη επιτρέποντας στους Ουρουγουανούς να πιστέψουν στην ανατροπή.

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ ξαναχτυπά, κάνει το 2-0 και καθαρίζει τη πρόκριση στους “8”

Το συγκρότημα του Ταμπάρες είχε δύο πολύ καλές φάσεις για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Ροντρίκες και ο Μάξι Περέιρα δεν βρήκαν στόχο από πολύ κοντά κι έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους Κολομβιανούς να πανηγυρίζουν. Στο 85΄ χάθηκε και η τελευταία ευκαιρία για τους Ουρουγουανούς, με το σουτ του Καβάνι να διώχνει σε κόρνερ στη γωνία του ο Οσπίνα.

Η Κολομβία στην φάση των «8» θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία, που νωρίτερα είχε αποκλείσει την Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι. To παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Καστελάο» της Φορταλέσα στις 4 Ιουλίου (23:00).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο (81′ Γκουαρίν), Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες (68′ Μεχία), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μαρτίν Κάσερες, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Μάξι Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες (67′ Αμπέλ Ερνάντες), Άλβαρο Περέιρα (53′ Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Φορλάν (53′ Στουάνι), Καβάνι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment