PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μόρια: Συνελήφθη η 23χρονη Αφγανή που δολοφόνησε ομοεθνή της


Στη σύλληψη της 23χρονης Αφγανής που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσε ομοεθνή της στον καταυλισμό της Μόριας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αιματηρό επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα διαπληκτισμού ανάμεσα στις δυο γυναίκες, ενώ μετά τον φόνο η 23χρονη εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης και έφυγε προς τα γύρω βουνά.

Μετά τη σύλληψη της παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τους λόγους που όπλισαν το χέρι 23χρονης Αφγανής στον καταυλισμό μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας που την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε την ομοεθνή της.

Χαρακτηριστικό πάντως της αγριότητας της συμπλοκής ήταν ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό κυριολεκτικά σφαγμένη και ήδη νεκρή.

Στην εντατική 21χρονος μετά από συμπλοκή

Νέα άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μόρια, με έναν 21χρονο Αφγανό να χαροπαλεύει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τραυματίστηκε χθες το βράδυ στον καταυλισμό της Μόριας κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με μαχαίρια με 18χρονο ομοεθνή του ο οποίος και συνελήφθη.

Να υπενθυμίσουμε πως από την αρχή της χρονιάς στον καταυλισμό έχουν δολοφονηθεί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πάντα με μαχαίρι, πέντε συνολικά αιτούντες άσυλο, ενώ έχουν νοσηλευτεί περισσότεροι από 10, όλοι μαχαιρωμένοι. Δυο από τους δολοφόνους διαφεύγουν τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Leave a Comment