PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μονοπώλησε η αμφίεση της Lady Gaga στο Halloween


Προς έλλειψη τείνουν οι ξανθές περούκες, τις οποίες προμηθεύονται κατά χιλιάδες την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το φετινό Halloween θα έχει την υπογραφή της Lady Gaga. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ξανθιές περούκες έχουν ήδη αρχίσει να παρουσιάζουν έλλειψη, αφού όλοι φέτος θέλουν να μπουν έστω και για μια μέρα, στο πετσί της μεγαλύτερης σταρ του πλανήτη.

Ο ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα καταστήματα πώλησης αποκριάτικων στολών της Νέας Υόρκης, επισημαίνει πως η Lady Gaga έρχεται φέτος πρώτη στις επιλογές. Μετά την κατάκτηση των αμερικανικών και των διεθνών charts, η Gaga έρχεται να κατακτήσει και το φετινό Halloween, που θα έχει ξανθό χρώμα. Άλλωστε το υπόλοιπο outfit δεν χρειάζεται και πολλή δουλειά. Ψηλά τακούνια και σχεδόν γυμνό σώμα, συμπληρώνουν την τέλεια εμφάνιση κάθε υποψήφιας Lady Gaga!

Συνολικά πάντως και σύμφωνα με τους ειδικούς, το κόστος για το φετινό Halloween, θα αυξηθεί κατά 18% αφού κάθε Αμερικανός θα πληρώσει γύρω στα 66 δολάρια σε στολές, γλυκά και διακοσμητικά, με το συνολικό κόστος για το 2010 να αναμένεται να φέρει στα ταμεία 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι άνθρωποι που δήλωσαν σε μεγάλη δημοσκόπηση πως θα ντυθούν φέτος, παρουσιάζουν σημαντική αύξηση. Σημαντικότερη αιτία είναι οι ενδείξεις για οικονομική ανάκαμψη και έξοδο από την οικονομική κρίση που χτύπησε πριν από 3 χρόνια τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment