PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιτυχίες του Σκοπευτικού Ομίλου Περιστερίου


Στο Μυστρά το camp προετοιμασίας του «ΕΨΙΛΟΝ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Σκοπευτικού Ομίλου Περιστερίου «ΕΨΙΛΟΝ» στο Μυστρά. «Τα χρυσά παιδιά του Περιστερίου, αναγκάστηκαν να «ξενιτευτούν» προκειμένου να βρουν τις ιδανικές συνθήκες για την υποστήριξη της προετοιμασίας τους», όπως χαρακτηριστικά μας είπε η προπονήτριά τους Μαριέλα Ντάικου.

Σ’ ένα περιβάλλον μέσα στη φύση, πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το Σκοπευτήριο του Ομίλου Λακεδαιμονίων «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ».

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για την προετοιμασία των αθλητών του «ΕΨΙΛΟΝ». Το πρόγραμμα ήταν πραγματικά απαιτητικό αφού οι αθλητές ήταν αναγκασμένοι σε πολύωρες προπονήσεις, βάρη και γυμναστική.

«Η προετοιμασία των αθλητών μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του «ΛΕΩΝΙΔΑ» για την υποστήριξή του, που χωρίς αυτήν δε θα καταφέρναμε να πραγματοποιήσουμε το εγχείρημα» συμπλήρωσε η κα. Ντάικου.

Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά που πραγματοποιείται κάτι τέτοιο από σύλλογο σκοποβολής και ασφαλώς δείχνει τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται το άθλημα της σκοποβολής από το Σύλλογο του Περιστερίου.

Είναι άραγε τυχαίες οι μέχρι τώρα επιτυχίες τους; Ας ευχηθούμε λοιπόν καλές επιδόσεις στους αθλητές του «ΕΨΙΛΟΝ» και πάντα τέτοια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment