PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μόνο Ατρόμητος δεν ήταν απέναντι στον Άρη


Ο Ατρόμητος δεν βρέθηκε ποτέ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τελικά ηττήθηκε με 3-0 από τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Περιστεριώτες που άφησαν τον Άρη του Μπόυργος, να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Κόλμαν να παραμένει στην προτελευταία θέση και τους 17 βαθμούς.

Σε ένα επιθετικό μονόλογο του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο, στο πρώτο ημίχρονο ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Γιαννιώτης που έκανε αρκετές επεμβάσεις γλιτώνοντας τα χειρότερα για τους Περιστεριώτες.

Τελικά ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο στο 45+2’ όταν ο Μαντσίνι βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι ολομόναχος και με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, μετά από σέντρα του Σάσα.

Στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σάσα στο 58’ έβγαλε μια συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Μαντσίνι είχε ακολουθήσει την φάση και με δυνατό τελείωμα στην κλειστή γωνιά του Γιαννιώτη, έγραψε το 2-0.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τον ρυθμό του και στο 83’ έκανε το 3-0 με τον Ιτούρμπε να εξαπολύει σουτ κεραυνό μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (80’ Λούμορ), Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιαγέ (70’ Μπερτόγλιο), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (86’ Σάκιτς, Καμαρά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάτρικ Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (64’ Τζοβάρας), Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (54’ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Σάλομον (71’ Ντένιτς), Ερλινγκμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου (64’ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (71’ Αλιμπέκ), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment