PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μητσοτάκης: Το Σάββατο ξεκινάει η προεκλογική περίοδος


Tη διάλυση της Βουλής το Σάββατο 22 Απριλίου και την επίσημη προκήρυξη εκλογών ανακοίνωσε από την Κέρκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Σάββατο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

«Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στα θέματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες είπε πως «ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός παρουσίασε και το σχέδιο για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030 παρουσίασε στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την υλοποίηση τέτοιων αναπτυξιακών πολιτικών.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το νέο ΕΣΠΑ, πόρους από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 31 δις ευρώ για το οποίο υπενθύμισε ότι διαπραγματεύτηκε επί ημέρες.

«Η νησιωτική πολιτική ήταν εξ αρχής στο επίκεντρο των κυβερνητικών μας προτεραιοτήτων. Αν πετύχαμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από εδώ και στο εξής», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment