• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Μήνυμα του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

Peristeri News
Σεπτέμβριος23/ 2010

«Υπεύθυνα κι΄ ανθρώπινα και με το ίδιο πάθος»

Συμπολίτες μου,

από μήνες τώρα περνάμε μια περίοδο ανοιχτής κρίσης.

Κρίσης απρόσμενης και άδικης που αγγίζει όλους μας. Κυρίως τους πιο αδύναμους και τους νέους. Σε μια τέτοια κατάσταση τα μάτια δεν τα κλείνεις και τους ανθρώπους δεν τους προσπερνάς.

Τους ψάχνεις, τους κοιτάζεις και τους συμπαραστέκεσαι.

Υπεύθυνα και Ανθρώπινα και με το ίδιο πάθος.

Με αυτό το πάθος εργαζόμαστε και για την καθημερινότητά μας και για το αύριο της πόλης μας. Και από την ελπίδα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραιτηθούμε.

Εγγύηση γι΄ αυτό είναι τα έργα που πράγματι έγιναν και που κανείς δεν αμφισβητεί. Με αυτό μιλάμε. Λαϊκισμοί δεν επιτρέπονται και όποιος το κάνει ούτε την κρίση του λαού σέβεται, ούτε το συμφέρον της πόλης υπηρετεί.

Με αναφορά, λοιπόν, σε όσα μαζί πραγματοποιήσαμε θα ήθελα να σας πω ότι στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι και πάλι.

Υποψήφιος στην εμπιστοσύνη σας.

Και επειδή πάντα σκέφτομαι και ενεργώ με κριτήριο την πόλη μας, άλλη εξάρτηση δεν έχω, επιτρέψτε μου να σας καλέσω ΟΛΟΥΣ χωρίς εξαίρεση στη νέα κοινή προσπάθεια για το Περιστέρι.

Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω, τώρα ακόμα πιο σκληρά. Γιατί πρέπει να διασφαλισθεί ότι ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα έχουμε προγραμματίσει δε θα σταματήσει. Και ότι ανυποχώρητα θα διεκδικούμε μια ποιότητα ζωής, για όλους μας.

Έτσι αισθάνομαι. «Υπεύθυνα κι ανθρώπινα και με το ίδιο πάθος» θα προσφέρω την εργασία που χρειάζεται.

Έχετε δικαίωμα να το απαιτείτε.