PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Αναστάσιου Θεοδωράκου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι μαθητές και οι μαθήτριες της πόλης του Περιστερίου ξεκινούν τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την ένταξη τους στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις σας είναι στοιχεία που βοηθούν στην κατάκτηση της επιτυχίας.

Το Περιστέρι έχει μια μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις, γεγονός που υποδηλώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από καθηγητές και μαθητές με τη διαρκή στήριξη των γονέων.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα ταξίδι, δεν είναι όμως ο τελικός προορισμός. Δεν πρέπει να ξεχνούν οι μαθητές μας ότι η ζωή τους δεν ξεκινά και δεν τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σε έναν διαγωνισμό, ούτε από αυτόν κρίνεται η αξία τους ως επιστήμονες ή ως άνθρωποι.

Ως Δήμος Περιστερίου ευχόμαστε στους συμμετέχοντες στις πανελλήνιες μαθητές, αλλά και στους μαθητές όλων των τάξεων, Γυμνασίου και Λυκείου, την καλύτερη δυνατή έκβαση στον αγώνα που δίνουν! Καλή Επιτυχία”!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment