PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένοςΜια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη τη νύκτα του μοιραίου τροχαίου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βρέθηκε στη «λέσχη» που έπαιζε χαρτιά ο Παντελίδης, το αλκοόλ και τη σκηνή του δυστυχήματος.

«Ήρθε η εποχή να μιλήσω γιατί έχω μια απόφαση δικαστηρίου στα χέρια μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου για να μιλήσω πιο πριν. Ένιωθα ότι δεν ήμουν δυνατή για να το κάνω.» διευκρίνισε η Μίνα Αρναούτη. «Εγώ τον γνώρισα τον Παντελή λίγο πριν γίνει διάσημος. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου. Κάναμε βόλτες, βγαίναμε με κοινούς φίλους και όταν άρχισε να γίνεται διάσημος καμαρώναμε για αυτόν και για τα τραγούδια του. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Τη Φρόσω τη γνώρισα πολύ πιο μετά τον Παντελή.

Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ένα μαγαζί στο νησί. Και εκεί ερχόταν και μας συναντούσε ο Παντελής και μάλιστα μερικές φορές ερχόταν μαζί με τον αδερφό του, τον Φίλιο, με τον οποίο θέλω να πω ότι είχα πολύ καλή σχέση τότε μαζί του, φιλική».

«Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και στείλαμε κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που είχαμε πάει με τη Φρόσω να πιούμε ένα κρασί. Ήρθε εκεί, καθίσαμε, παρέα με ένα φίλο του και αργότερα αποχώρησε ο φίλος του και πήγαμε εγώ ο Παντελής και η Φρόσω σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα και μετά συνεχίσαμε να πάμε στο σπίτι.

Εμένα ο Παντελής, όταν μου είπε αν θέλεις να πάμε εκεί, μου είπε θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε να κάτσουμε να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε.

Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι και να είναι σπίτι – λέσχη ή οτιδήποτε, ό,τι θα φανταζόταν κάθε άνθρωπος, ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που θα υπάρχει ένα φιλικό κλίμα. Όχι ότι δεν ήταν φιλικό το κλίμα εκεί, αλλά εγώ φαντάστηκα ότι κι εγώ θα μπορέσω να παίξω χαρτιά να γελάσω. Εντάξει σε αυτό το τραπέζι ίσως να μην μπορούσα να παίζω και ίσως ήταν και λίγο βαρετό για εμένα από ένα σημείο και μετά το να βρίσκομαι εκεί.

https://www.youtube.com/watch?v=QiYEZJ6CCHw

Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν και ήταν και πιο επαγγελματικό. Παρ’ ολ’ αυτά ήταν φίλοι. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους. Εγώ δεν ήξερα κανέναν εκεί. Έκαναν πλάκα, φαινόταν να γνωρίζονται, να έχουν ιστορίες να διηγούνται», τόνισε αρχικά η Αρναούτη σχετικά με το πώς βρεθήκαν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σε ερώτηση για τα χρήματα που παίζονταν στο τραπέζι είπε: «Εγώ δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή. Όπως επίσης, όταν κάποια στιγμή βγήκα από το νοσοκομείο, είχα πάει να πιω έναν καφέ και με είδε κάποιος από τη λέσχη τον οποίον δεν τον αναγνώριζα εγώ, καθώς τον είχα δει μια φορά στη ζωή μου και με αναγνώρισε εκείνος και μου είπε ότι δεν είχαν ποτέ σκοπό να πάρουν χρήματα ποτέ από τον Παντελή. Δηλαδή απλά έκαναν πλάκα. Παίζανε για πλάκα. Δεν υπήρχε κάποιος σκοπός από εκεί».

Σχετικά με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο τραγουδιστής, όπως φάνηκε από την αυτοψία, είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει. Δεν έβλεπα ένα μεθυσμένο άνθρωπο. Είχα πιει κι εγώ. Βέβαια όχι πάρα πολύ, αλλά είχα πιει. Σε σημείο δηλαδή να μην έχω κι εγώ τη δυνατότητα να ξεχωρίσω πολύ δυνατά πράγματα. Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος.

https://www.youtube.com/watch?v=JaaGoT28uLs

«Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει», κατέληξε η νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!

Related posts

Στη Μύκονο ο Κέισι Άφλεκ με την Κέιλι Κόουαν

Peristeri News

Άλεκ Μπάλντουιν: Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Peristeri News

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα κινηθεί νομικά για αρνητικά σχόλια

Peristeri News

Leave a Comment