PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Μηδενική αύξηση των τελών στο Δήμο Ιλίου


Με βάση την άσχημη οικονομική κατάσταση των δημοτών

Στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011, κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε ότι η αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας θα είναι μηδενική για το 2011.

Η Δημοτική Αρχή του Νίκου Ζενέτου, πιστή στις εξαγγελίες της, έχει ήδη κάνει πράξη την απαλλαγή των απόρων και πολύτεκνων μονογονεϊκών οικογενειών, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει και σε μείωση των δημοτικών τελών για τα άτομα με αναπηρία, τους άγαμους γονείς και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Παρόλα αυτά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας δε θα επηρεαστούν στο ελάχιστο και θα παραμείνουν σε υψηλό, όπως πάντα, επίπεδο.

Ο μακρόπνοος σχεδιασμός του Δήμου Ιλίου έχει αποδώσει καρπούς, με αποτέλεσμα ο τομέας της καθαριότητας να διαθέτει σήμερα ανανεωμένο, αξιόπιστο εξοπλισμό, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών, χωρίς να χρειάζεται πλέον να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι το πάγωμα στην αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας καταψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment