• Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Μια όμορφη ιδέα για υλοποίηση στο Περιστέρι

Peristeri News
Peristeri News
Ιαν15/ 2020

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αγάπη για τα ζώα θα πρέπει να αποτελούν δυο ταυτόσημες έννοιες για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και με βάση αυτό παρουσιάζουμε μια εξαιρετική ιδέα από το Ναύπλιο που μπορεί να εφαρμοστεί και στο Περιστέρι.

Πρόκειται για ειδικά σημεία σε διαφορετικά μέρη του Ναυπλίου όπου ο Δήμος τα έχει εξοπλίσει με δωρεάν ειδικά χάρτινα φαράσια προκειμένου οι πολίτες να μαζεύουν γρήγορα και εύκολα τις ακαθαρσίες που κάνει ο σκύλος τους κατά τη βόλτα του.

Μια πολύ έξυπνη και κοστολογικά φθηνή λύση που προσφέρει όπως αναγράφεται και στα ειδικά σημεία φύση, δρόμους και χέρια καθαρά.

Μάλιστα σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κατοικίδιο ζώο στο σπίτι μας και τουλάχιστον μια φορά τη μέρα το βγάζουμε για βόλτα στους δρόμους της πόλης, η συγκεκριμένη πατέντα ή έστω μια σακούλα θα ενίσχυε την ανάγκη να καθαριστούν οι ακαθαρσίες βάσει και του σχετικού νόμου που υπάρχει.

Άλλωστε τα συγκεκριμένα σημεία με δωρεάν σακούλες υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις της Ευρώπης και αποτελούν ένα “must” για την εποχή μας.