PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μια ιστορία που μοιάζει με παραμύθι


Η ιστορία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Κακά και της συζύγου του Κάρολαϊν Σέλικο.

Η ιστορία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Κακά και της συζύγου του Κάρολαϊν Σέλικο, μοιάζει με παραμύθι.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 19 και εκείνη μόλις 14. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Σήμερα, 9 χρόνια μετά, οι δυο τους όχι μόνο εξακολουθούν να είναι μαζί, αλλά περιμένουν και το δεύτερο καρπό του έρωτα τους!
Ο δρόμος όμως, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα: οι δυο τους αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες με μεγαλύτερη αυτή την 5μηνη απουσία του Κακά από τα γήπεδα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού: «έζησα αρκετές δυσκολίες που με ωρίμασαν. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα εκτός δράσης αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα αρνητικά».

Έχοντας μεγάλη πίστη στο Θεό, ο Κακά τον επικαλείται συχνά: «Είναι υπέροχο που έχω πετύχει τόσα πολλά. Η Βίβλος όμως μας δίνει περισσότερα όταν δεν ζητάμε. Η ζωή μου το έχει αποδείξει αυτό».

Μάλιστα κάθε φορά που έχει την ευκαιρία, βοηθά και θρησκευτικά τους συμπαίκτες του: «όταν μπορούν να με ακούσουν, τους μιλάω για την αγάπη του Χριστού», λέει στο περιοδικό «Hello».
Tον εαυτό του τον περιγράφει ως «ρομαντικό»: «Ο πυλώνας του γάμου μου είναι η αγάπη με «Α» κεφαλαίο. Αγάπη πραγματική, που αντέχει τα πάντα και δεν αποτυγχάνει ποτέ».
Σε αυτό βέβαια «ευθύνεται» και η σύζυγος του: «Είναι μια ενάρετη γυναίκα. Ο στυλοβάτης της οικογένειας μας. Είναι μια υπέροχη μητέρα, σύζυγος, και φίλη. Πάντα πρόθυμη να δώσει μια χείρα βοηθείας».
Στο ίδιο μήκος κύματος και η 23χρονη Καρολαϊν, που αυτή την περίοδο εγκυμονεί το δεύτερο τους παιδί που είναι κοριτσάκι!
«Είμαι πραγματικά πολλά κιλά λέει», ενώ παραδέχεται ότι αν και με τον σύζυγο της είναι πολύ αγαπημένοι «τίποτα δεν είναι τέλειο. Μπορεί να είναι υπέροχο, θαυμάσιο, αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο. Και οι δυο κάνουμε λάθη, από τα οποία μαθαίνουμε».
Τι είναι όμως αυτό που θεωρεί “ξεχωριστό” πάνω στο σύζυγο της; «Θαυμάζω πραγματικά την ευγνωμοσύνη που δείχνει προς το Θεό. Ποτέ δεν τον ξεχνά. Ο Κακά μου έμαθε ν΄αγαπώ το Θεό. Δεν ήταν ποτέ ένα πάθος αυτό που είχα μαζί του, αλλά πραγματική αγάπη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment