PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μια ανάσα από σχολείο στο Περιστέρι κεραία κινητής τηλεφωνίας (photos)


Ένα θέμα που συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου και αποτελεί άμεση ανάγκη η απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Η κεραία έχει τοποθετηθεί σε κτίριο που βρίσκεται στον παράδρομο της Λεωφόρου Αθηνών στα χωροταξικά όρια του Αιγάλεω αλλά βρίσκεται συνάμα και απέναντι από το 14ο Λύκειο Περιστερίου σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

IMG_2026

Όπως καταλαβαίνεται η απόσταση της κεραίας είναι σε σημείο που η ακτινοβολία της δρα κυκλικά και εκτείνεται τόσο προς το Αιγάλεω, όσο και προς το Περιστέρι πέφτοντας ακριβώς πάνω στο σχολείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Ζούτσος, δημοτικός σύμβουλος των Ενεργών Πολιτών, η άδεια στην κεραία της κινητής τηλεφωνίας δόθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω και δεν υπήρξε άρνηση τοποθέτησης από το δημοτικό συμβούλιο του Αιγάλεω.

IMG_2027

Ως γνωστόν στο Περιστέρι όποτε υπάρχει θέμα με κεραία, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνούνται ομόφωνα την τοποθέτησή της.

Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω προκειμένου να καθαιρεθεί η εν λόγω κεραία από το απαγορευτικό σημείο που τοποθετήθηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Leave a Comment